Плащане

Онлайн магазин ComfortSmarthome.com поддържа следните методи на плащане:

– Наложен Платеж чрез Пощенски Паричен Превод

ВАЖНО: Необходимо е да запазите разписката за ППП, която ще получите от куриера. В случай, че имате издадена фактура следва да прикрепите разписката за ППП (която, ще получите от куриера) към фактурата. В самата фактура, ако сте избрали НП чрез ППП, като начин на плащане също, ще бъде посочено “Пощенски паричен превод”.

Всички цени  са с включен ДДС.

Всички цени са в Български Лева. 

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите и се заплаща отделно от клиента освен ако не упоменато друго.

Пощенски паричен превод и фискален бон

Клиента получава фискален документ от СПИДИ АД или Еконт Експрес като лицензирани пощенски оператори за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка като доказателство за извършеното плащане!

В този случай не се издава касова бележка. Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фискална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са е Еконт, Спиди АД, Български пощи и др. 

Доствка

Онлайн магазин ComfortSmarthome.com доставя за Вас поръчаните продукти чрез куриерски компании в България – Спиди и Еконт.

Цени на доставка:

  • Доставка до Офис СПИДИ ≈ 5лв
  • Доставка до Офис ЕКОНТ ≈ 6лв
  • Доставка до Посочен Адрес = 6.00лв

При финализиране на поръчката си, спрямо адреса, който въведете за доставка, трябва да изберете метода за доставка Еконт или Спиди, за да получите желаните продукти.

За поръчка на стойност над 100лв. – доставката е за наша сметка на територията на цялата страна.

Поръчки направени в делничен ден до 13:00 часа се експедират на същия ден и се получават на Следващия ден. Ако изберете Еконт или Спиди до 24 час. Поръчки направени след 13:00 часа се експедират на Следващия ден. За поръчки направени в Петък ако на посоченият адрес няма никой във Събота моля в коментара попълнете да бъде доставена в Понеделник. Поръчки направени в Събота и в Неделя се експедират в Понеделник и се получават във Вторник.

Забавяне на доставката:

ComfortSmarthome.com си запазва правото да удължи срока за доставка/ отмени доставка при възникнал проблем с поръчка. Клиентът ще бъде предварително уведомен за това. 
Внимание: ако даден артикул е изчерпан доставката му може да се забави до 10 работни дни. Ако артикулът е изчерпан, ние ще се свържем с вас, за да ви уведомим и да попитаме дали все още искате да запазите поръчката си.