Проектиране и изграждане на умен дом

Възползвайки се от нашата най-комплексна услуга Вие ще получите напълно завършен умен дом, отговарящ на вашите изисквания, изпъленен чрез най-новите технологии, на достъпна цена.

Ние предлагаме безплатна консултация с цел да се определи най-добрия вариант за изграждане на умен дом за вас. По време на консултацията ние ще изслушаме вашите изисквания, както и ще ви предложим идеи базирани на нашия опит.

Можем да изготвим индивидуален проект за вашето жилище преди довършителните ремонтни дейности. По този начин могат да бъдат предварително положени всички необходими кабели, което ще гарантира една по-добра визия.

При проектирането на вашия умен дом, ще предложим най-подходящите устройства, които да бъдат свързани в една цялостна система, която ще бъде конфигурирана по най-добрият начин спрямо вас самите.

Така създадената система ще позволи създаването на автоматизация на вашия умен дом чрез използването на предварително създаден график или чрез използването на информация подавана от широк набор от сензори (например сензори за движение, сензори за температура и влажност на въздуха, сензори за осветеност и други.)

Друга възможност на системата е управлението на вашия умен дом през вашия компютър или мобилно смарт устройство. Така вие ще имате възможност винаги да знаете какво се случва вкъщи, както и да управлявате дома си. Мобилнот приложение е налично за iOS и Android и е напълно безплатно.

Консултация

Обсъждане на идеи Демонстрация на системата и смарт устройства

Изготвяне на проект

Изготвяне на индивидуален проект и оферта на база проведената консултация

Изграждане на системата

Доставка и монтаж на компонентите на системата

Настройка и тест

Програмиране, насторйка и тест на системата. Обучение на ползвателите.

Монтаж

ComfortSmarthome предлагаме монтаж на умни устройства в домове и офиси на територията на град София.

 Монтажът се извършва от квалифицирани специалисти.

 

Свържете се с нас, за да заявите монтаж.

ПРОДАЖБА

ComfortSmarthome e онлайн магазин за умни устройства с отлично качество и ниски цени.

Избираме нашите продукти, за да отговорим и на най-взискателните клиенти. Всяко устройство се тества от нашите специалисти, за да сме сигурни, че отговаря на високите стандарти на ComfortSmarthome.